Betonboren

Voor diverse doeleinden

Steinhoff boort gaten in uw muren voor diverse doeleinden. Zo kunt u ons inschakelen voor het boren in beton met als doel het slopen van een betonnen muur. Maar ook voor lossen betonboor klussen zijn wij uw expert. Denk bijvoorbeeld aan het creëren van een gat voor ventilatie of leidingwerk.

Wij hebben betonboren in ons assortiment met diameters van 10 centimeter tot een meter. Zo kunnen we u van dienst zijn voor veel opdrachten.

We hebben een ervaren team en hebben alle materialen in huis om de klus professioneel op te leveren. Een eindresultaat waar u volledig tevreden mee bent, dat is wat telt bij Steinhoff Betonboringen. U kunt ons inschakelen voor nieuwbouw, verbouw en renovatie.

offerte aanvragen

Steinhoff in de praktijk

Van simpele tot complexe klussen

Betonboren -
Betonboren -
Betonboren -
Betonboren -
Betonboren -
Betonboren -
meer informatie

Klantgerichte aanpak

Steinhoff is uw expert

U kunt zowel als particulier en aannemer bij Steinhoff Betonboringen terecht. We gaan professioneel te werk en kiezen uit ons team de geschikte vakman voor de klus. We houden rekening met uw wensen, spreek deze samen met eventuele twijfels uit. Zo kunnen we u het beste van dienst zijn. Wij hebben respect voor u, uw pand en uw eigendommen.

Na het uitvoeren van de klus zorgen we dat alles netjes opgeleverd wordt. Geen puin of rommel blijft achter, wel zo fijn!

Wij garanderen:

  • Succesvolle, snelle, veilige en goedkope betonboringen door specialisatie
  • Eén partij voor betonboren en constructiewerk
  • Professioneel en vakkundig personeel door een schat aan ervaring
  • Eén aanspreekpunt met heldere en duidelijke communicatie

Betonboren -
Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Tot welke diameter boort Steinhoff?
We hebben boren in diverse maten, van 100 tot 1000 mm.
Wat kost betonboren?
Door de inzet van speciale apparatuur en gebruik van aggregaat is het verwijderen van een betonnen muur duurder dan een “standaard” muurdoorbraak. Maar doordat alles door ons wordt gedaan en wij gewend zijn klussen op korte termijn aan te nemen, voor te bereiden, te plannen en uit te voeren, kunnen we snel en goedkoop schakelen.
Wat is de werkwijze van Steinhoff?
Voor de klusdag bezichtigen wij het pand, zo kunnen wij de situatie ter plekke bekijken. Ook bestuderen we de bouwtekeningen en voeren we berekeningen uit.

We leggen stapsgewijs aan u uit hoe wij te werk gaan. Zo weet u waar u aan toe bent tijdens het gehele project.

Op de klusdag zelf zorgen we voor genoeg materiaal en personeel. We starten met het inzagen van de wand en verwijderen van (grote) stukken. Vervolgens plaatsen we een staalconstructie. De dag erna hakken we de grote stukken beton klein en voeren we het puin af.
Is Steinhoff verzekerd voor eventuele schade bij het verwijderen van een betonnen muur?
Ja, wij zijn goed verzekerd. Wij zijn in het bezit van een doorlopende CAR (Construction AllRisk ) verzekering en een W.A. verzekering.
Wat is het voordeel van kiezen voor Steinhoff ten opzichte van andere aannemersbedrijven?
Eén partij voor de muurdoorbraak en constructiewerk. Daarnaast heeft u altijd één vast aanspreekpunt
Hoe kan ik contact opnemen?
U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier. Daarnaast kunt u ons telefonisch bereiken (0345 68 11 14) of per mail (info@steinhoff.nl). We horen graag wat we voor u kunnen betekenen!
Betonzagen -   Betonboren - Team

Steinhoff staat voor u klaar

Betonboren van klein tot groot

Betonboren kunt u met een gerust hart overlaten aan Steinhoff. Wij boren vakkundig én nauwkeurig gaten in beton. Gedurende de samenwerking weet u waar u aan toe bent door onze transparante communicatie.

Alle werkzaamheden worden van tevoren met u doorgesproken, zo voorkomen we misverstanden en begrijpen we elkaar volledig. Dit zorgt ervoor dat wij ons werk perfect uit kunnen voeren en u blij mogen maken met het resultaat.

Meer informatie