Betonzagen

Een klus voor professionals

Betonzagen is precisie werk en kunt u het beste aan een vakkundige expert overlaten. Het zou bijvoorbeeld zonde zijn als uw deur niet in de gezaagde opening blijkt te passen. Of dat bij het slopen van een betonnen muur niet het juiste gereedschap aanwezig is. Beton is een zeer sterk materiaal wat vraagt om expertise en speciale machines. Echt specialistisch werk dus!

De vakkundige specialisten van Steinhoff Betonzagen hebben bouwkundig inzicht, technische kennis en langdurige ervaring met het zagen in beton en steen. Onze focus ligt bij het zagen in betonnen muren. Wij zijn dé betrouwbare partner voor het uitvoeren van uw klus!

Wij maken bij het wandzagen gebruik van automatisch aangedreven wandzaagmachines op krachtstroom. Wandzagen kunnen wij tot een diepte van ruim 40 centimeter.

Bij Steinhoff bent u verzekerd van de juiste aanpak en een nauwkeurige uitvoering. Wij zagen op professionele wijze én met precisie. Mede hierdoor kunnen wij uw uitdagende klus succesvol uitvoeren!

offerte aanvragen

Steinhoff in de praktijk

Van simpele tot complexe klussen

Betonzagen -  Betonzagen
Betonzagen -  Betonzagen - Zaag
Betonzagen -  Betonzagen
Betonzagen -  Betonzagen - Grid 12
Betonzagen -  Betonzagen - grid 11
Betonzagen -  Betonzagen - Grid 2
meer informatie

Betonzagen voor diverse doeleinden

Steinhoff is uw expert

Door in betonnen muren te zagen worden openingen in woningen gerealiseerd. Het kan bijvoorbeeld een uitkomst bieden voor de realisatie van een:

 • Kozijn
 • Deur
 • Leiding
 • Doorgang/aanbouw
Betonzagen - Betonzagen - Content

De verschillen tussen zagen in beton en steen

Bij het zagen in beton is er een grote hoeveelheid koelwater nodig. Dit kan voor vuil zorgen. Steinhoff laat de klus altijd netjes achter.

Bij het zagen in steen is er minder koelwater nodig. Om verontreiniging tegen te gaan maken wij gebruik van een minimale hoeveelheid. Dat is nog eens spaarzaam zagen! Ook bij het zagen in steen zorgen wij ervoor dat alles netjes opgeleverd wordt.

De specialisten van Steinhoff realiseren uw klus van A tot Z. Wij zagen niet alleen voor u, maar maken ook alles netjes schoon. Het afval wordt afgevoerd en het stof of koelwater wordt opgeruimd. Ook leveren we de werkplek weer spic en span op. U hoeft zelf niets op te ruimen, u wordt volledig ontzorgd.

De werkwijze van Steinhoff

Uw pand of woning is erg kostbaar. Om die reden werkt Steinhoff altijd met dezelfde nauwkeurige werkwijze. Wij vinden een goede voorbereiding erg belangrijk. Wij plannen een afspraak in om de situatie in het echt te beoordelen. Daarnaast bestuderen wij de bouwtekeningen en maken we een plan. Gedurende het proces houden wij u volledig op de hoogte. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Tijdens de uitvoering van het project zorgen wij ervoor dat alle benodigde materialen, gereedschap en mankracht aanwezig zijn. Na afloop maken wij de werkplaats weer helemaal schoon.

Spreekt onze manier van werken u aan? Wij helpen u graag verder!

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Tot welke diepte zaagt Steinhoff?
Wandzagen kunnen wij tot een diepte van ruim 40 centimeter.
Wat is de werkwijze van Steinhoff?
Voor de klusdag bezichtigen wij het pand, zo kunnen wij de situatie ter plekke bekijken.

We leggen u stapsgewijs uit hoe wij te werk gaan. Zo weet u waar u aan toe bent tijdens het project.

Op de klusdag zorgen we voor genoeg materiaal en personeel. We dekken uw vloer af en na het betonzagen ruimen we netjes op. We zijn pas tevreden als u dat ook bent!
Is Steinhoff verzekerd voor eventuele schade bij het uitvoeren van betonzaag werkzaamheden?
Ja, wij zijn goed verzekerd. Wij zijn in het bezit van een doorlopende CAR (Construction AllRisk ) verzekering en een W.A. verzekering.
Hoe kan er contact worden opgenomen met Steinhoff?
U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier. Daarnaast kunt u ons telefonisch bereiken (0345 68 11 14) of per mail (info@steinhoff.nl). We horen graag wat we voor u kunnen betekenen!
Betonzagen -  Betonzagen - Team

Steinhoff staat voor u klaar

Uw vakkundige specialist

Uw betonzaag werkzaamheden kunt u met een gerust hart overlaten aan Steinhoff. Wij zagen beton vakkundig én nauwkeurig. Gedurende de samenwerking weet u waar u aan toe bent door onze transparante communicatie.

Wij spreken altijd alle werkzaamheden met u door, zodat we elkaar volledig begrijpen. Dit zorgt ervoor dat wij ons werk perfect uit kunnen voeren en u blij kunnen maken met het resultaat. Steinhoff garandeert u:

 • Een vakkundige en voorbereide uitvoer
 • Een schone oplevering
 • Een perfect resultaat

Twijfel niet langer en neem direct contact met ons op. Graag beantwoorden wij uw vragen en geven wij indien gewenst advies op maat betreft betonzagen.

Meer informatie