Betonnen muur slopen

Steinhoff Betonboringen helpt u verder!

Een betonnen muur slopen doet u niet zomaar. Dit is een vrij ingrijpende klus, die u het beste door een professional kan laten uitvoeren. Steinhoff Betonboringen heeft het juiste gereedschap en bezit over de juiste vakkennis om deze klus succesvol uit te voeren.

Waarom het slopen van een betonnen muur vraagt om experts? Omdat u te maken heeft met zeer sterk materiaal waar speciale machines bij nodig zijn. Als u onervaren bent brengt dit risico's met zich mee. Door veel ervaring weten de experts van Steinhoff Betonboringen als geen ander hoe zij deze klussen aan moeten pakken. Wij bezitten over alle apparatuur om in uw betonnen muur te zagen. En om deze vervolgens veilig en snel te slopen. Wij houden uiteraard rekening met de mogelijke aanwezigheid van leidingwerk dat in de betonnen muur verwerkt zit. Niet geheel onbelangrijk!

offerte aanvragen

Steinhoff in de praktijk

Van simpele tot complexe klussen

Betonnen muur slopen -  Betonnen muur slopen - Grid
Betonnen muur slopen -  Betonnen muur slopen - Grid 4
Betonnen muur slopen -  betonnen-muur-slopen
Betonnen muur slopen -  Betonnen muur slopen - Grid 10
Betonnen muur slopen -  Betonnen muur slopen - Grid 5
Betonnen muur slopen -  Betonnen muur slopen - Grid 11
meer informatie

Wij slopen beton en steen

De verschillen

Er zit een verschil tussen het verwijderen van een muur van beton en een muur van steen. Bij het verwijderen van een muur van beton is er een grote hoeveelheid koelwater nodig, dit kan zorgen voor vuil. Wij zorgen dat alles netjes wordt opgeleverd!

Bij het verwijderen van een muur van steen is een kleinere hoeveelheid koelwater nodig.

Wij voorkomen graag verontreiniging. Daarom gebruiken wij altijd de minimale hoeveelheid koelwater.

Betonnen muur slopen - Betonnen muur slopen - Tekst

Geen zorgen over puin of vuil

Na het slopen van de betonmuur blijft het nodige puin en vuil achter. Wij van Steinhoff Betonboringen realiseren klussen van A tot Z. Dit betekent dat wij u niet in het puin en vuil achterlaten. Wij maken alles netjes schoon! Wij voeren het afval af en het stof of koelwater wordt keurig opgeruimd. Vervolgens leveren wij de werkplek brandschoon op.

De constructie

Iedere klus is anders. Het kan zijn dat het slopen van een betonnen muur gevolgen heeft voor de constructie van uw pand of woning. In dit geval verzorgen wij ook graag het constructiewerk. Zo heeft u één partij voor alle werkzaamheden.

Onze werkwijze bij betonnen muur slopen

Steinhoff Betonboringen werkt altijd aan de hand van een vaste werkwijze. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat we projecten opleveren van uiterst hoge kwaliteit. Uw pand of woning is bovendien erg kostbaar. Daarom voeren wij de opdracht vakkundig en professioneel uit.

Allereerst plannen wij een afspraak in. Tijdens deze afspraak beoordelen wij de situatie en bestuderen we de bouwtekeningen. Nu hebben we alle benodigde informatie om een passend plan te maken. Tijdens dit proces houdt Steinhoff u volledig op de hoogte.

De volgende stap is het uitvoeren van het plan. Op dag één beginnen we met het inzagen van de wand en het verwijderen van (grote) stukken beton. Vervolgens plaatsen we de staalconstructie indien nodig. De tweede dag hakken we de grote stukken beton klein en voeren we het puin af. We zorgen voor een de netjes en opgeruimde werkplek.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Kan een betonnen muur zomaar gesloopt worden?
Dit is afhankelijk van het type muur. Is de betonnen muur dragend of niet-dragend? Wanneer de betonnen muur niet-dragend is kan deze zonder consequenties gesloopt worden. Wanneer de betonnen muur dragend is, dient er rekening worden gehouden met de constructie. Ook het constructiewerk voeren wij graag voor u uit. Wij vinden altijd een passende oplossing!
Is het constructief verantwoord om een muur van beton te slopen?
Tijdens onze eerste afspraak beoordelen wij de situatie, bekijken wij de bouwtekeningen en maken wij een plan. Wanneer het niet constructief verantwoord lijkt om uw betonnen muur te slopen, komen wij altijd met een passende oplossing.
Hoeveel kost het om een betonnen muur te slopen?
Dit is afhankelijk van een aantal factoren en verschilt per project. Wij ontvangen daarom graag eerst meer informatie over uw situatie en wensen. Zodra wij deze ontvangen, kunnen wij een vaste prijs noemen. Wilt u een prijsinschatting? Vraag hierboven gratis een vrijblijvende offerte aan.
Is Steinhoff Betonboringen verzekerd voor eventuele schade bij het slopen van een betonnen muur?
Ja, wij bezitten een doorlopende CAR (Construction Allrisk) verzekering en een W.A. verzekering.
Wordt het puin door jullie afgevoerd en het vuil opgeruimd?
Zeker! Wij zorgen ervoor dat de werkplek keurig schoon opgeleverd wordt. Dit betekent dat wij het puin zelf afvoeren en het vuil opruimen.
Waarom zou ik voor Steinhoff Betonboringen kiezen?
Steinhoff Betonboringen is gespecialiseerd in het slopen van betonnen muren. Wij hebben veel ervaring met muurdoorbraken, waardoor wij u kunnen garanderen dat de klus succesvol uitgevoerd wordt. Daarnaast gaan wij snel en nauwkeurig te werk en kosten wij minder dan een gemiddeld aannemersbedrijf door specialisatie. Bij ons krijgt u één vast aanspreekpunt.
Betonnen muur slopen -  Betonnen muur slopen - team

Steinhoff Betonboringen

De specialist die voor u klaar staat

Voor een betonnen muur slopen schakelt u Steinhoff Betonboringen in, uw vakkundige specialist. Door onze vele ervaring kunt u het verwijderen van de muur met een gerust hart aan ons overlaten. Wij werken netjes en nauwkeurig, hebben één vast aanspreekpunt en gaan voor het beste resultaat. Bij Steinhoff Betonboringen bent u verzekerd van:

 • Een vakkundige uitvoer
 • Een schone oplevering
 • Een perfect resultaat

Neem gauw contact met ons op voor meer informatie. Ook bij vragen kan u ons gerust bellen. Wij staan u graag te woord!

Meer informatie