Wandzagen

Een échte klus voor onze experts

Wandzagen (betonzagen) is een klus die u het beste kunt overlaten aan een erkende professional. Het vereist namelijk specifieke kennis, apparatuur en uitvoer. Onze deskundige vakmannen zijn niet alleen in het bezit van de benodigde kennis, maar hebben ook de noodzakelijke praktijkervaring opgedaan.

Wandzagen doen wij voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ongeacht of uw project van kleine of grote omvang is, onze experts staan voor u klaar. Graag vinden wij voor u een passende oplossing. Het leveren van maatwerk staat namelijk bij Steinhoff Betonboringen hoog in het vaandel.

Door wandzagen creëren wij openingen in uw betonnen muur. Voor bijvoorbeeld een deur of raam. Maar we kunnen uw betonnen muur ook volledig verwijderen. Geen uitdaging is voor ons te groot! Wandzagen doen wij tot een diepte van ruim 40 centimeter. We kijken ernaar uit om uw project van A tot Z succesvol op te pakken.

offerte aanvragen

Steinhoff in de praktijk

Van kleine tot complexe klussen

Wandzagen -   Wandzagen - Grid
Wandzagen -   Wandzagen - Grid 11
Wandzagen -   Wandzagen - Grid 12
Wandzagen -
Wandzagen -
Wandzagen -   Wandzagen - Grid 14
meer informatie

Wanneer wandzagen?

Talloze toepassingen

Het zagen in een wand kan nodig zijn om een ruimte in uw huis op pand helemaal naar wens te maken. Door het wijzigen van indelingen of behoefte aan meer licht kan een extra raam, deur of het weghalen van een complete muur uitkomst bieden. Wij dragen hier graag aan bij door nauwkeurig uw wandzaag opdracht uit te voeren.

Heeft u een andere toepassing waarbij wandzagen nodig is? Natuurlijk zijn wij u dan ook graag van dienst.

Wandzagen in beton én steen

De techniek van wandzagen is geschikt voor meerdere materialen. Wandzagen is namelijk mogelijk in zowel beton als steen.

Tussen beide materialen zit één wezenlijk verschil: de hoeveelheid waterkoeling die nodig is bij de klus. Voor zagen in beton is dit namelijk meer vergeleken met zagen in steen. Bij Steinhoff realiseren wij ons maar al te goed het belang van de juiste hoeveelheid waterkoeling.

Dit beperkt namelijk de stofoverlast tot een minimum. Hiermee creëren we voor u en onszelf een zo veilig én duurzaam mogelijk werkklimaat.

Wandzagen -  Wandzagen - Tekst

Voor welke klanten werkt Steinhoff?

Steinhoff werkt voor zowel particuliere als zakelijke klanten door heel Nederland. Van relatief simpele tot meer gecompliceerde projecten, bij ons bent u aan het juiste adres. Wandzagen is een klus die wij professioneel oppakken voor klanten in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Kortom, iedereen is bij ons welkom. Onderstaand kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Graag bespreken we de mogelijkheden met u.

Uw betrouwbare partner van A tot Z

Bij Steinhoff erkennen wij het belang van het gehele proces. De klus wandzagen omvat veel meer dan simpelweg het zagen van een gat in een wand. Graag nemen wij u mee in onze transparante werkwijze, zodat u weet wat u van ons kan en mag verwachten. Hierdoor komen beide partijen niet voor verrassingen te staan.

U heeft bij ons één vast aanspreekpunt, om de communicatie zo snel en duidelijk mogelijk te houden.

Onze werkwijze is als volgt:
• Afspraak op locatie vooraf aan de klusdag
• Plan van aanpak opstellen
• Wandzagen op de klusdag zelf
• Nette, opgeruimde werkplaats opleveren

Zoals bovenstaand benoemd zullen wij na afloop van de klus alles netjes achterlaten. Wij ontzorgen u namelijk van A tot Z. Hieronder vallen natuurlijk ook de schoonmaakwerkzaamheden en het afvoeren van het puin. Tenslotte zijn wij pas tevreden met onze geleverde diensten wanneer u ook tevreden bent!

Kunt u zich vinden in onze werkwijze? Graag bekijken we samen de mogelijkheden. Onderstaand kunt u ons vrijblijvend contacteren.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Welke machine gebruiken jullie voor het wandzagen?
Voor het wandzagen maken wij gebruik van een automatisch aangedreven wandzaagmachine op krachtstroom.
Tot welke diepte boort Steinhoff?
We hebben een zaag die een diepte bereikt van 40 centimeter.
Wat zijn de kosten voor het wandzagen?
Dit is afhankelijk van de grootte en soort project. Doordat alles door één partij wordt gedaan en wij met ons team gewend zijn klussen op korte termijn aan te nemen, voor te bereiden, te plannen en uit te voeren kunnen we snel en goedkoop schakelen.

Vraag een offerte aan om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten
Kan Steinhoff ook constructiewerk uitvoeren?
Dient de muur verstevigd te worden door de dragende functie? Geen enkel probleem, ook het constructiewerk voeren we graag uit. Door onze jarenlange ervaring met het verwijderen van draagmuren is dit voor ons bekend terrein.
Zijn jullie verzekerd voor eventuele schade die ontstaat door het wandzagen?
Jazeker, wij zijn goed verzekerd. Wij zijn niet alleen in het bezit van een doorlopende Construction AllRisk (CAR) verzekering. Ook hebben wij een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten (WA-verzekering).
Waarom kiezen voor Steinhoff Betonboringen?
Steinhoff Betonboringen is gespecialiseerd in het doorbreken van betonnen muren. Wij hebben veel ervaring met muurdoorbraken, waardoor wij kundig en snel uw opdracht uitvoeren. We kosten minder dan een gemiddeld aannemersbedrijf door onze specialisatie en hebben voor u één vast aanspreekpunt om de communicatie zo duidelijk mogelijk te houden.
Wandzagen -   Wandzagen - Team

Onze vakmannen staan voor u klaar

Zij ontzorgen u graag van A tot Z

Zoekt u een partij die de klus wandzagen vakkundig én met grote precisie voor u oppakt? Dan bent u bij Steinhoff aan het juiste adres. Wij beschikken niet alleen over de benodigde materialen en gereedschap. Ook hebben wij als erkend muurdoorbraak bedrijf deskundige vakmannen in huis.

Aan hen kunt u deze klus met een gerust hart overlaten. Naast het leveren van passend maatwerk, staat ook transparante communicatie bij ons hoog in het vaandel. Zo weet u altijd waar u aan toe bent, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

  • Succesvolle, snelle, veilige en goedkope muurdoorbraken door specialisatie
  • Professioneel en vakkundig personeel door een schat aan ervaring
  • Heldere en duidelijke communicatie door één aanspreekpunt

Bespreek vrijblijvend uw opdracht en wensen met ons, dé specialist op het gebied van wandzagen.

Meer informatie