Over ons

Vakspecialist door dik en dun

Steinhoff is begonnen als doorsnee bouwbedrijf. Maar sinds 2010 hebben we het roer omgegooid. We hebben sinds toen besloten om onze volledige focus op muurdoorbraken te leggen. We merkte dat er nog geen vakspecialist op dit gebied was. Daarom hebben we deze kans met onze passie aangepakt om de muurdoorbraak expert te worden. Binnen een korte tijd voerden we door heel Nederland projecten uit.

De laatste tijd komen wij tijdens ons werk steeds vaker betonnen muren tegen. Steeds meer huizen zijn namelijk opgebouwd uit beton elementen. In eerste instantie besloten wij beton werk uit te besteden, maar hebben nu besloten het zelf op te pakken. We hebben geïnvesteerd in materialen om in het vervolg zelf te kunnen betonzagen en betonboren. En met de expertise in het doorbreken van muren past het perfect in ons straatje.

We hebben nu onder andere speciale zagen, diverse afmetingen zaagbladen, boormachines, betonboren, aggregaten, aanhangers, waterzuiger, hakhamers, etc. toegevoegd aan onze middelen.

offerte aanvragen

Expert in betonzagen

Eén partij voor hele klus
Van beton slopen tot het aanbrengen van een constructie
Sneller en goedkoper door specialisatie
Onze ervaren medewerkers beschikken over de juiste professionele gereedschappen om snel en efficiënt het werk te realiseren
Start binnen 4/5 weken
Binnen 4 à 5 weken kunnen wij vrijwel altijd starten met ons vaste team

Aanpak van Steinhoff Betonzagen

Uw pand of huis is kostbaar, dat begrijpt Steinhoff als geen ander. Een verkeerde uitvoering van een muurdoorbraak heeft ernstige gevolgen voor de stabiliteit en waarde van het gebouw. Wij nemen het boren, zagen en slopen van betonnen muren daarom erg serieus.

De voorbereiding

Alle opdrachten beginnen bij ons met een goede voorbereiding. Vooraf komen we bij u langs om de betonnen muur en situatie in het echt te bekijken. We bestuderen de bouwtekeningen en berekenen welke constructies er eventueel tijdens of na de doorbraak nodig zijn. Daarna nemen we de opties met u door. Als opdrachtgever krijgt u stap voor stap uitleg over hoe we te werk gaan, zo weet u precies wat er te wachten staat.

De uitvoering

Op de klusdag zorgen wij ervoor dat alle benodigde materialen, gereedschap en mankracht aanwezig zijn. Waar nodig plaatsen we schermen om stof en vallend puin tegen te houden en dekken we de vloer af.

Bij betonnen muur opdrachten ziet de uitvoer er vaak als volgt uit:

Dag 1: Inzagen van de wand en verwijderen van (grote) stukken + plaatsen van een staalconstructie
Dag 2: Klein hakken van de grote stukken en afvoeren puin

Wij hebben respect voor u, uw pand en uw eigendommen. Daarom vinden wij het fijn als u uw angsten, twijfels en vragen uitspreekt.

Onze voordelen en garanties

Daarom kiest u voor Steinhoff

Waarin Steinhoff zich onderscheidt van een reguliere aannemer of bouwbedrijf? Hieronder sommen wij onze belangrijkste voordelen op:

  • Succesvolle, snelle, veilige en goedkope muurdoorbraken door specialisatie
  • Eén partij voor doorbraak en constructiewerk
  • Professioneel en vakkundig personeel door een schat aan ervaring
  • Eén aanspreekpunt met heldere en duidelijke communicatie

Neem geen risico en laat uw betonnen muur werkzaamheden over aan de vakmannen van Steinhoff! Neem gerust contact met ons op om uw wensen en ideeën te bespreken.